Kumtime

E enjte, 9 mars 2017

Vendosja e kurorës me lule 

Delegacioni i Kuvendit në përbërje me: znj.Vesna Damçevska Ilievska, znj. Frosina Remenski dhe z.  Çedomir Sazdovski më 10 mars (e premte) me rastin e 74 vjetorit të depërtimit të 7.144 hebrenj maqedonas në kampin e vdekjes - Treblinka, do të vendosë lule të freskëta: 

•Ora 10:00 - para Përmendores së 7.144 hebrenj maqedonas, Tutunski kombinat - Monopol;
•Ora 11:30 - para Përmendores së hebrenjve të depërtuar dhe para Përmendores së dëshmorëve në LNÇ, Varrezat e qytetit Butel. 

 
a

Na ndiqni në: