Соопштенија

Четврток, 4 мај 2017 година

Полагање цвеќе на гробот на Гоце Делчев

По повод 114-годишнината од смртта на македонскиот револуционер Гоце Делчев, делегација на Собранието на Република Македонија во состав: г-ѓа Јулијана Николова, г. Стево Пендаровски и г. Илија Николовски, на 4 мај (денеска) во 10.00 часот во црквата „Свети Спас“, на гробот на Гоце Делчев, ќе положи венец свежо цвеќе и во 11.00 часот на плоштад „Македонија“.