Соопштенија

Петок, 24 февруари 2017 година

Положување свежо цвеќе 

Делегација на Собранието на Република Македонија, во состав: г. Крсто Јовановски, г-ѓа Жаклина Пешевска, г. Стево Пендаровски и г. Енес Ибрахим, на 26 февруари 2017 година, (недела) во 11.00 часот, ќе положи венец свежо цвеќе на гробот на загинатиот претседател Борис Трајковски, на Алејата на великани, гробишта Бутел.