Aktivitete

E premte, 8 qershor 2018

KONFERENCA E KATËRT RAJONALE E SHËRBIMEVE HULUMTUESE PARLAMENTARE 

Sot, Instituti parlamentar është nikoqir i konferencës së katërt rajonale të qendrave hulumtuese në parlamentet me temë "Roli i parlamentit në nxitjen e pjesëmarrjes civile". 

Në konferencën marrin pjesë hulumtues nga gjashtë shërbime parlamentare nga rajoni të cilat morën pjesë edhe në përpunimin e studimit të përbashkët, si dhe përfaqësues të shërbimit parlamentar të Konfederatës zvicerane. 

Konferenca është vazhdimësi e përpjekjeve për këmbim më të mirë të informatave ndërmjet shërbimeve, në mbështetje të deputetëve.  


 
a

Na ndiqni në: