Kumtime

E martë, 5 shtator 2017

Ndarja e Çmimit Shtetëror „8 Shtatori“

Më 8 shtator 2017 (nesër), në Sallën Solemne të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në orën 11:00, Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetërorа „8 Shtatori“ do të dorëzoj një çmim për vepër jetësore dhe katër çmime për realizim në sferën e sportit në vitin 2017, që ndahen për sportistë, trajnerë dhe punëtorë sportivë. 

Fitues të Çmimit Shtetëror „8 Shtatori“ janë: z. Ivan Koçovski - Çmimi për Vepër Jetësore, z. Petar Belistojanovski - karate, z. Aleksandar Kocevski Xhajo - notim, Risto Magdinçev - hendboll dhe Gjokica Nikollovski - kaike.

 
a

Na ndiqni në: