Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

E martë, 21 nëntor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me Delegacionin e Grupit Parlamentar për Marrëdhënie Interparlamentare me Republikën e Maqedonisë të Kuvendit të Ukrainës

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me Delegacionin e Grupit Parlamentar për Marrëdhënie Interparlamentare me Republikën e Maqedonisë të Kuvendit të Ukrainës, të përbërë nga deputetët: z. Andrij Shinkoviç, Mihajllo Kobcev dhe Roman Macolla. 

më shumë...

E hënë, 20 nëntor 2017 

Takimi i kryetarit Xhaferi me eurokomisarin Han

Në fillim të takimit, Kryetari Xhaferi e informoi eurokomisarin për aktivitetet rrjedhëse dhe të ardhshme të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë lidhur me proceset reformuese për marrjen e rekomandimit pozitiv për fillimin e negociata për anëtarësim në Bashkimin Evropian.   

më shumë...

E hënë, 20 nëntor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me Presidentin e Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta.

Duke i uruar mirëseardhje, Kryetari Xhaferi shprehu kënaqësinë e tij se në vazhdimësi përforcohen dhe thellohen raportet e ndërsjella ndërshtetërore dhe ndahen vlerat dhe interesat e përbashkëta me Republikën e Shqipërisë në korniza të integrimeve euroatlantike. 

më shumë...

E premte, 17 nëntor 2017

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME Z. TOMAS GREMINGER, SEKRETARIN GJENERAL TË OSBE-së 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me Sekretarin e ri gjeneral të OSBE-së, z. Tomas Greminger. 

Në fillim të takimit, kryetari Xhaferi shprehu kënaqësi nga realizimi i takimit dhe shpresë se edhe në të ardhmen do të vazhdojë bashkëpunimi i frytshëm me OSBE-në. Kryetari shprehu kënaqësi nga miratimi konsensual i vendimit për plotësimin e katër pozitave më të larta në Organizatë, në këshillin e jashtëzakonshëm ministror që u mbajt në korrik të këtij viti. 

më shumë...

E enjte, 16 nëntor 2017

Takimi i Grupit Ndërresor për Reforma 

Sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë u mbajt ad hok takimi i Grupit Ndërresor për Reforma, në të cilin, krahas Kryetarit të Kuvendit, si kryesues ishte i pranishëm ministri i Punëve të Brendshme, z. Oliver Spasovski, koordinatorët e grupeve parlamentare, përfaqësuesit e Komisionit për Mbikëqyrje mbi Drejtorinë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencinë për Zbulim, Komisionit për Mbikëqyrje mbi Zbatimin e Masës së Veçantë Hetuese për Ndjekjen e Komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme, Drejtoria e Policisë Financiare, Drejtoria e Doganave dhe Ministria e Mbrojtjes dhe Komisionit për Mbrojtje dhe Siguri.

më shumë...

E mërkurë, 15 nëntor 2017

Takim i kryetarit Xhaferi, me përfaqësuesin e OSBE-së për liri të mediumeve, z. Arlem Dezir 

Kryetari Xhaferi shprehu kënaqësi për takimin e sërishëm me z. Dezir, kësaj radhe në cilësinë e përfaqësuesit të OSBE-së për liri të mediumeve. Ai theksoi se Kuvendi i Republikës së Maqedonisë i përkrah aktivitetet dhe misionet e OSBE-së ...

më shumë...

E martë, 14 nëntor 2017

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME Z.EMILIO LORENCO SERA, AMBASADOR I MBRETËRISË SË SPANJËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

Kryetari Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me ambasadorin e ri dhe të autorizuar të Mbretërisë së Spanjës në Republikën e Maqedonisë, z. Emilio Lorenco Sera. 

më shumë...

E premte, 10 nëntor 2017

Takim i kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Republikës së Argjentinës, z. Alberto Alfredo Manuel Trueba

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Argjentinës, të autorizuar për Republikën e Maqedonisë, z. Alberto Alfredo Manuel Trueba. Në takim ishte i pranishëm edhe deputeti Rexhail Ismaili, anëtar i Grupit të deputetëve pranë Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e shteteve të Amerikës Latine dhe Karaibeve.  

më shumë...

E premte, 10 nëntor 2017

Takim i kryetarit Xhaferi me Sekretarin shtetëror për punë të jashtme dhe evropiane të Republikës së Sllovakisë, z. Ivan Korçok 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me Sekretarin shtetëror për punë të jashtme dhe evropiane të Republikës së Sllovakisë, z. Ivan Korçok. 

Në fillim të takimit, kryetari Xhaferi shprehu kënaqësi të veçantë për mundësinë për realizimin e takimit me një përfaqësues të vendit me të cilin Republika e Maqedonisë ka marrëdhënie bilaterale të shkëlqyera dhe shumëvjeçare, në më shumë nivele. Në nivelin parlamentar, Parlamenti i Republikës së Sllovakisë e ndau përvojën gjatë formimit të Institutit Parlamentar në Kuvendin e Maqedonisë.  

më shumë...

E enjte, 9 nëntor 2017

Takimi i kryetarit Xhaferit me ministrin e Punëve të Jashtme të Malit të Zi, z. Srgjan Darmanoviq

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Malit të Zi, z. Srgjan Darmanoviq, i cili qëndron në vizitë njëditore në Republikën e Maqedonisë. Në takim ishin të pranishëm edhe anëtarët e Grupit parlamentar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Malit të Zi, z-nja Liljana Kuzmanovska, kryetare dhe z. Bllagojçe Trpeski, z-nja Mirsada Emini Asani dhe z.Afrim Gashi, anëtarë. 

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 9
  •