Соопштенија

Петок, 9 февруари 2018 година

Положување свежо цвеќе по повод професионалниот празник на руските дипломати „Денот на руската дипломатија“ 

По повод професионалниот празник на руските дипломати „Денот на руската дипломатија“ собраниска делегација во состав: Вјекослав Анѓелковски, Марија Алексовска и Ѓулсер Клинче ќе положи свежо цвеже пред споменикот „Руски Крст“.

Настанот ќе се одржи денеска, во 11.00 часот, во Градскиот парк во Битола.