Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

E martë, 27 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me drejtoreshën e Drejtorisë për Zgjerim, kompetente për Ballkanin Perëndimor të Komisionit Evropian, znj. Genoveva Ruiz Kallavera

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim me drejtoreshën e Drejtorisë për Zgjerim, kompetente për Ballkanin Perëndimor të Komisionit Evropian, znj. Genoveva Ruiz Kallavera.

më shumë...

E premte, 27 qershor 2017 

Takimi i Kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi me ambasadorin e Spanjës në Republikën e Maqedonisë z. Ramona Baroa Karanza  

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Spanjës në Republikën e Maqedonisë z. Ramona Baroa Karanza.

më shumë...

E martë, 27 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadoren e sapoemëruar të Japonisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Keiho Haneda

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me ambasadoren e sapoemëruar të Japonisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Keiho Haneda.

më shumë...

E premte, 23 qershor 2017 

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME MINISTRIN E PUNËVE TË JASHTME TË MBRETËRISË SË NORVEGJISË, Z. BORGE BRENDE

Sot, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Z. Talat Xhaferi realizoi një takim me Ministrin e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Norvegjisë, Z. Borge Brende, i cili qëndron në takim njëditor në Republikën e Maqedonisë. 

më shumë...

E premte, 23 qershor 2017 

TAKIMI I KRYETARIT XHAFERI ME AMBASADORIN E POLONISË MULTANOVSKI  

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Polonisë në Republikën e Maqedonisë, z.  Jecek Multanovski.  Ai ia uroi zgjedhjen kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe i përcolli vërejtje pozitive për ngjarjet e fundit në Republikën e Maqedonisë. 

më shumë...

E mërkurë, 21 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadoren gjermane, Althauzer

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me ambasadoren e Republikës Federative të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Kristine Althauzer. Duke i dërguar urime Kryetarit Xhaferi për zgjedhjen e tij, ambasadorja theksoi se para përbërjes së re të Kuvendit qëndrojnë shumë detyra të rëndësishme dhe se funksioni Kryetar i Kuvendit ka rol të rëndësishëm. 

më shumë...

E hënë, 19 qershor 2017, Riga

Takimi i Kryetarit Xhaferi me kongresistin amerikan Robert Pitinxher

Në kuadër të pjesëmarrjes së Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Talat Xhaferi në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë në Riga, sot Z. Xhaferi realizoi takim me Z. Robert Pitinxher, kongresmenin amerikan dhe Kryetarin e Grupit të punës së Kongresit për terrorizëm dhe luftë jokonvencionale dhe iniciatori i këtij Forumi. 

më shumë...

E hënë, 19 qershor 2017, Riga

Kumtesë nga takimi i Z. Talat Xhaferi, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë me Z-njën Inara Murniece, Spikere e Parlamentit të Letonisë

Në kuadër të pjesëmarrjes së Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Talat Xhaferi realizoi takim zyrtar me Z-njën Inara Murniece, Spikere e Parlamentit të Republikës së Letonisë. 

më shumë...

E premte, 16 qershor 2017

Kryetari Xhaferi u takua me ambasadorin italian Romeo

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Xhaferi, sot u takua me ambasadorin e Italisë në Republikën e Maqedonisë, z. Karlo Romeo.

Në fillim të takimit, ambasadori Romeo iu falënderua Kryetarit Xhaferi për mundësinë të shkëmbejnë mendime dhe përvoja për bashkëpunimin, dhe ia uroi funksionin e ri njëherit duke theksuar se njëri ndër shkaqet e vizitës së sotme është t'ia dorëzojë urimin e dërguar nga ana e kryetarit të Senatit Italian.

më shumë...

E martë, 13 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ushtruesin e detyrës ambasador i Ukrainës në Republikën e Maqedonisë, z. Rostisllav Pallagusinec 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me ushtruesin e detyrës ambasador i Ukrainës në Republikën e Maqedonisë, z. Rostisllav Pallagusinec.

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 14
  •