Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Понеделник, 15 мај 2017 година

Средба на претседателот Џафери со поранешните претседатели на Собранието

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери, денеска имаше средба со поранешните претсадатели на Собранието на Република Македонија г. Стојан Андов, г. Тито Петковски и г. Никола Поповски.

На средбата поранешните претседатели му го честитаа изборот за нов претседател на законодавниот дом и му посакаа успешна работа.

Воедно тие разменија свои искуства со претседателот Џафери и го информираа дека ќе му дадат поддршка во неговата понатамошна работа.