Почетна | Апликација за асистенти-истражувачи во ПС на НАТО
 
Апликација за асистенти-истражувачи во ПС на НАТО

 

 NATO PA Autumn 2018 Research Assistant Programme pdf

 2018 l'AP-OTAN Programme Assistants de Recherche pdf


Applications should be sent to: ra-programme@nato-pa.int

Application Deadline: 6 May 2018 at 11:59pm (CET)

Please visit https://www.nato-pa.int/content/research-assistant-programme for more information about the Research Assistant Programmeand the work of the NATO Parliamentary Assembly.

 

СЛЕДЕТЕ НЀ НА: