Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ГОРАН МИНЧЕВ

 

 

 


 

 Член на СДСМ.Роден на 22.03.1972 година во Скопје.Македонец.Дипломиран економист.    
   
Активности во Собранието

  • Комисија за надзор над спроведувањето на мерките за следење на комуникациите од страна на Министерството за внатрешни работи и од Министерството за одбрана, претседател
  • Комисија за уставни прашања, заменик член
  • Комисија за одбрана и безбедност, член
  • Комисија за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање, заменик член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел, член