Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ИБИШИ ХАЗБИЈЕ

 

 
  
 


     
 
   
Член на ДПА. Родена 1977 година во Скопје. Албанка. Средно образование. Учи англиски јазик. Живее во Скопје