Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ТАЛЕ ГЕРАМИТЧИОСКИ

 

 

 

 

Член на СДСМ. Роден 1962 година во Прилеп. Македонец. Универзитетски професор. Доктор на науки. Дипломиран машински инженер. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Прилеп