Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

БЛАЖЕ СТОЈАНОСКИ

 


  
 


     
 
   
Член на ВМРО-НП. Роден 1966 година во Прилеп, Р. Македонија. Завршил Правен факултет. Работел како раководител на правниот сектор во КСМ "Солидарност", и на правната служба на Општина Прилеп , директор на АД "ЕСМ" - подружница Прилеп. Живее во Прилеп