Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


МЕРИ ЃОРЃИЕВСКА МЛАДЕНОВСКА

 

 

 

 

Член на СДСМ. Родена 1969 година во Крива Паланка. Македонка. Адвокат. Добро го познава италијанскиот јазик, а се служи со англискиот јазик. Живее во Скопје.