Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

ТОПУЗОВА КАРЕВСКА РОЗА 

 

 

 

 

 Член на ЛДП. Родена 1954 година во Прилеп. Македонка. Магистер по археологија. Добро ги познава францускиот, српскиот и хрватскиот јазик. Живее во Прилеп.