Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Претседател на Собранието на Република Македонија

Фотогалерија

 

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г.Трајко Вељаноски го прими амбасадорот на Република Италија во Република Македонија, г. Ернесто Масимино Белели, 14 февруари 2014 година

повеќе...

Средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, со парламентарниот заменик-министер за надворешни работи на Јапонија, г. Такао Макино, 10 февруари 2014 година

повеќе...

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, на средба со претставници на средствата за јавно информирање, 5 февруари 2014 година

повеќе...

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Траjко Вељаноски оствари средби со македонската заедница во Република Хрватска, 25 јануари 2014 година

повеќе...

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, во официјална посета на Република Хрватска, 24 јануари 2014 година

повеќе...

Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, во хрватскиот Сабор, 24 јануари 2014 година, Загреб

повеќе...
  • 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  •                 

Архива