Контакти


КОНТАКТ ЛИЦА

 

Контакт лице за комуникација со граѓани коишто имаат некаков вид и степен на попреченост

  • Симона Сарделиќ - советник на Комисијата за еднакви можности на жените и мажите
    телефон: 02 3224 150
    е-пошта: simonasardelik@yahoo.de