Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Италија

 

Претседател: ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ
Членови: 1. ЈУЛИАНА НИКОЛОВА
2. КОСТА ЈАНЕВСКИ 
3. ЕЈУП АЉИМИ 
4. ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ
5. ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА
6. ДАНИЕЛА РАНГЕЛОВА
7. АФРИМ ГАШИ