Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска

 

Претседател: МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ
Членови: 1. ТАТЈАНА ПРЕНТОВИЌ
2. ЈУЛИАНА НИКОЛОВА

3. БРАНКО МАНОИЛОВСКИ
4. ЧЕДОМИР САЗДОВСКИ
5. ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ
6. СЛАЃАНА МИТОВСКА
7. НЕВЕНКА СТАМЕНКОВСКА