Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеници на кои порано им престанал мандатот 2016-2020


1. НИКОЛА ТОДОРОВ ВМРО-ДПМНЕ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 30.5.2017 година 

2. РЕНАТА ДЕСКОСКА СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

3. ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

4. ОЛИВЕР СПАСОВСКИ СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

5. ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

6. ЗОРАН ЗАЕВ СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

7. РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА-ЈАНКОВСКА СДСМ
престанок на мандат на 2. седница одржана на 31.5.2017 година 

8. БИЉАЛ КАСАМИ  БЕСА
престанок на мандат на 16. седница одржана на 20.9.2017 година