Takime

E hënë, 18 shtator 2017 

Takimi i deputetit Grubi me ministrin e Çështjeve Evropiane të Malit të Zi, z. Pejoviq

Sot, kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, realizoi takim me ministrin e Çështjeve Evropiane dhe shefin e ekipit negociues për anëtarësim të Malit të Zi në BE, z. Aleksandar Andrija Pejoviq.

më shumë...

E enjte 14 shtator 2017

Takimi i anëtarëve dhe zëvendësanëtarëve të Komisionit për Çështje Evropiane me z. Matijs van der Plas

Dje (13 shtator 2017), anëtarët dhe zëvendës anëtarët e Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë kishin takim me Drejtorin e përgjithshëm për bashkëpunim evropian në Ministrinë e punëve të jashtme të Mbretërisë së Holandës z. Matijs van der Plas, në shoqërim të znj. Vivian Sanders nga Direktorati.

më shumë...

E martë, 12 shtator 2017 

Takimi i deputetit Artan Grubi me dr. Millan Bërgllez 

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Artan Grubi, bashkë me anëtarët dhe zëvendësanëtarët e Komisionit, mbajti takim me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Sllovenisë, dr. Millan Bërgllez. 

më shumë...

E marte, 12 shtator 2017 

Takimi i deputetit Artan Grubi me dr. Knut Kirst 

Deputeti Artan Grubi, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë sot, në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, u takua me dr. Knut Kirst, funksionar i lartë i sektorit politik dhe të mbrojtjes të NATO-s. 

më shumë...

E enjte, 7 shtator 2017 

U nënshkrua memorandum për organizimin e trajnimeve për shërbimin e Kuvendit me qëllim përforcimin e kapaciteteve 

Sekretari i përgjithshëm i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, znj. Cvetanka Ivanova, sot realizoi takim me përfaqësuesit e Qendrës holandeze për studime të sigurisë evropiane dhe Ambasadës holandeze në Shkup. 

më shumë...

E martë, 5 shtator 2017 

Takimi i sekretares së përgjithshme Ivanova me ambasadorin zviceran Tejada 

Sekretarja e përgjithshme e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, znj. Cvetanka Ivanova, sot u takua me ambasadorin e Konfederatës Zvicerane në Republikën e Maqedonisë, znj. Sibil Zuter Tejada. 

më shumë...

E hënë, 31 korrik 2017 

Deputetja Frosina Tashevska Remenski u takua me ambasadorin e Federatës ruse Konstantin. A. Bersenev 

Shefi i delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, dr. Frosina Tashevska Remenski realizoi takim pune me ambasadorin e Federatës ruse Konstantin. A. Bersenev dhe sekretarin e tretë Stanisllav Llupin. 

më shumë...

E mërkurë, 26 korrik 2017 

Takimi i Sekretares së përgjithshme dhe koordinatores me Fiona Makillvam 

Sekretarja e përgjithshme, znj. Cvetanka Ivanova dhe koordinatorja e grupeve parlamentare u takuan sot me znj. Fiona Makillvam, drejtoreshë e Ballkanit Perëndimor dhe e zgjerimit në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Britanisë. 

Në takim u bisedua për prioritetet reformuese dhe perspektivat e Parlamentit të Maqedonisë për agjendën e BE-së dhe rolin e parlamentit në këto procese reformuese.  

më shumë...

E premte, 21 korrik 2017

Grubi - Bjornstand: Të afatizohet ftesa e kushtëzuar për në NATO 

Deputeti Artan Grubi, Kryetar i Komisionit Parlamentar për Çështje Evropiane, u takua sot në Kuvend me Ambasadorin Norvegjez në Maqedoni, z. Arne Sannes Bjornstand.  

më shumë...

E martë, 18 korrik 2017

Takimi i deputetit Grubi me ambasadorin Bezak

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, deputeti Artan Grubi, ka pritur sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, ambasadorin e Sllovakisë në Maqedoni, z. Martin Bezak. 

Z. Grubi dhe ambasadori Bezak bashkëbiseduan rreth situatës së re të krijuar në vend, anëtarësimin e vendit në strukturat euroatlantike, fqinjësinë e mirë, barazinë gjuhësore dhe reformat.

më shumë...