Pratenichki sostav
 
Вељаноски-Аграмунт
Средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, со претседателот на Парламентарното собрание на Советот на Европа, г. Педро Аграмунт, 16 септември 2016 година