Pratenichki sostav
 
Вељаноски-Јазбец
Средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, со новоименуваниот амбасадор на Република Словенија во Република Македонија, г. Милан Јазбец, 30 септември 2016 година