Pratenichki sostav
 
Вељаноски-ОБСЕ обраќање
Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија г. Трајко Вељаноски, на отворањето на Есенската сесија на Парламентарното собрание на ОБСЕ, 30 септември 2016 година