Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија 


Претседател:  
 
          Членови: РАФИЗ ХАЛИТИ  
                            НИКОЛА ГРУЕВСКИ 
                            ЉУБЕ БОШКОСКИ  
                            БОРКО АНГЕЛКОВСКИ  
                            РУЖДИ МАТОШИ  
                            АНГЕЛКА ПЕЕВА-ЛАУРЕНЧИЌ