Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД 


Претседател: ТОМА ГЛИГОРИЈЕВСКИ   
 
          Членови: ИГОР ИВАНОВСКИ 
                            ЧЕДОМИР КРАЉЕВСКИ 
                            САШКО КЕДЕВ 
                            РАФИЗ ХАЛИТИ  
                            ЗАМИР ДИКА