Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Романија

Претседател: КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА АНИТА  
 
          Членови: ДУЛИЌ БЛАГОРОДНА 
                            САЛИУ ШАБАН  
                            МАТОШИ РУЖДИ 
                            СУЛЕЈМАНИ ФАДИЛ 
                            МАКРАДУЛИ ЈАНИ  
                            КОНДАРКО БОРИС 
                            САЛИУ СЕЛВИЈЕ