Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел

Претседател:  ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ

          ЧленовиАЛЕКСАНДАР СПАСЕНОВСКИ
                             ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА
                             СЛАВИЦА ГРКОВСКА 
                             ГОРАН МИНЧЕВ
                             ТЕУТА АРИФИ