Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E VENDEVE TË LINDJES SË AFËRME DHE TË MESME

 

Kryetar:  BESIM DOGANI


Anëtarë:  GORAN GJUROVSKI
                  MARIJANÇO KOLLEVSKI
                  DARKO DIMITRIEVSKI
                  STANKA ANASTASOVA
                  ZYMRETE JAKUPI
                  HAJRULA MISINI

 
a

Na ndiqni në: