СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција

Претседател: ИВОН ВЕЛИЧКОВСКИ

          Членови: ТРАЈЧО ДИМКОВ 
                            БОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ
                            АНТОНИО МИЛОШОСКИ
                            САДИЈЕ ИЛЈАЗИ  
                            ДРАГИША МИЛЕТИЌ
                            САВЕ МАРАЧКОВ