СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција

Претседател: КЕНАН ХАСИПИ

          Членови: АМДИ БАЈРАМ
                            АНТОНИО МИЛОШОСКИ 
                            БОРИСЛАВ СТОЈМЕНОВ
                            БЕХИЏУДИН ШЕХАБИ
                            ГАЗМЕНД АЛИЈИ
                            ЕРДОГАН САРАЧ
                            БЛАГОЈА СТОЈАНОВСКИ