СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


Groupe d’amitié de l’Assemblée de la République de Macédoine avec le Parlement d’Irlande

Président: ALEKSANDAR NIKOLOSKI

 Membres: VESNA PEMOVA 
                     PAVLE SAZDOV 
                     NEXHATI JAKUPI 
                     GOLUPCHO ANGELOV 
                     PANCE ORCEV

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.