Соопштенија

Среда, 7 август 2019 година

Положување свежо цвеќе

По повод одбележувањето на 18-годишнината од трагичната смрт на десетмината резервисти од Прилеп, на 8 август 2019 година (четврток), Делегација на Собранието на Република Северна Македонија, во состав: Кети Смилеска и Анета Симеска-Димеска, ќе положи свежо цвеќе:

  • 09:30 часот - пред месноста Карпалак;
  • 13:00 часот - пред комплексот Карпалак, во центарот на Прилеп