Соопштенија

Понеделник, 22 октомври 2018 година

Положување венец свежо цвеќе 

По повод 23 Октомври - Ден на Македонската револуционерна борба, Делегација на Собранието на Република Македонија, предводена од потпретседателката Фросина Ташевска-Ременски, а во состав: Диме Велковски и Жаклина Пешевска, на 23 октомври 2018 година (вторник), во 10:30 часот, ќе положи венец свежо цвеќе на споменикот на Гоце Делчев во Градскиот Парк во Скопје.