СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Н...

10.05.2023
На денешната средба со претседателот на Интерпол, Ахмед Насер Ал-Раиси, претседателот на Собранието...
Прочитај повеќе

Средба на претседателот Џафери со Пратеничката гр...

10.05.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, имаше срдечна средба со ...
Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ ВО ЧЕСТ НА ОДРЖУ...

09.05.2023
Почитуван министер за внатрешни работи на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски,...
Прочитај повеќе

Давање свечена изјава - Ермон Незири...

08.05.2023
Ермон Незири, член на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија, денеска даде с...
Прочитај повеќе

Редовен брифинг за април на претседателот Џафери ...

27.04.2023
Претседателот на Собранието Талат Џафери, на денешниот редовен месечен брифинг со новинарите, потвр...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПОСТОЈАНАТА КОО...

27.04.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО Н.Е. МЕТЈУ ЛОСО...

26.04.2023
Амбасадорот Лосон беше во придружба на Дејвид Рајли, заменик-директор за Западен Балкан во Форин оф...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА...

26.04.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба с...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ С...

25.04.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, се сретна со претседател...
Прочитај повеќе

Билатерални средби на претседателот Џафери во Пра...

24.04.2023
Во текот на годишната Конференција на претседатели на парламенти на земјите членки на ЕУ, на која с...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click