Собранието ја заврши 92. седница...

15.11.2022
Собранието на Република Северна Македонија ја заврши денеска 92.седница, со усвојување на двата зак...
Прочитај повеќе

Обраќање на Претседателот Џафери на 20 години - Д...

15.11.2022
Почитуван Претседател на Република Северна Македонија, Почитуван Претседател и министри во Владата...
Прочитај повеќе

Обраќање на Адеми на Конференцијата на КОСАК во П...

15.11.2022
Претседателот на Комисијата за европски прашања на Собранието на Република Северна Македонија, Арбе...
Прочитај повеќе

Унапредување на процесите во Собранието низ приме...

15.11.2022
Собранието ја отпочнува третата по ред периодичната самопроценка на сопственото работење врз основа...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА...

14.11.2022
Претседателот на Собранието, Талат Џафери, денеска оствари средба со Маргарета Седерфелд, претседат...
Прочитај повеќе

Адеми на Конференција на КОСАК во Прага...

14.11.2022
Претседателот на Комисијата за европски прашања на Собранието на Република Северна Македонија, Арбе...
Прочитај повеќе

Работна средба на генералните секретари Иванова-К...

11.11.2022
Генералната секретарка на Собранието на Република Северна Македонија, Цветанка Иванова, оствари сре...
Прочитај повеќе

Скопје е последната станица на караванот „Собрани...

11.11.2022
Денеска претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери и други пратеници...
Прочитај повеќе

Австрија - силен поддржувач на земјата во европск...

08.11.2022
Денеска  се оствари средба помеѓу Делегација од Република Австрија, предводена од Кристијан Сагарц,...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО Н.Е. АГЕЛЕР...

08.11.2022
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денес имаше средба со Н....
Прочитај повеќе
 

Постари активности

Click