Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

GZIM OSTRENI

                                   NËNKRYETAR I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

 

 

 

Anëtar i BDI-së. U lind në 1942 në Dibër, RM-së. Shqiptar. Ka kryer arsimin e lartë-filozofinë-sociologjinë. 
Punoi si arsimtar, kryetar i Komitetit Komunal të Lidhjes së Rinisë Socialiste- Dibër, inspektor për kufirin dhe shërbimet të huaja dhe të tjera në SPB-Dibër,  komandant i Mbrojtjes territoriale të Komunës së Dibrës, shef i Shtabit Suprem të Korpusit Mbrojtës të Kosovës, shef i Shtabit Suprem të UÇK-së të Maqedonisë. Shërbehet me gjuhën angleze. Jeton në Dibër.

 
a

Na ndiqni në: