Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

JUSUF ARIFI

 

 

 

Anëtar i BDI-së. U lind në 1963 në Kamjan, Tetovë, RM, shqiptar. Kreu Fakultetin e Kulturës Fizike. Ka punuar si arsimtar në sh.f. “ Naim Frashëri” në Bogovinjë dhe në gjimnazin e Tetovës “Kiril Pejçinoviq”. Anëtar i BDI-së që nga formimi i sajë. Jeton në fsh. Kamjan, Tetovë.

 
a

Na ndiqni në: