Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

RAFIZ HALITI

 

 

 

Anëtar i BDI-së. U lind në 1956 në fsh. Radushë. Shqiptar. Profesor. E njeh mirë gjuhën serbe dhe kroate. Jeton në fsh. Radushë.  

 
a

Na ndiqni në: