Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

TEUTA ARIFI

 

 

 

Anëtare dhe nënkryetare e BDI-së. U lind në vitin 1969 në Tetovë. RM. Shqiptare. Doktor i shkencave filologjike. Docente në Fakultetin Filologjik  pranë Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi” – Shkup. E flet mirë gjuhën angleze dhe frënge, ndërsa shërbehet me gjuhën italiane dhe turke. Jeton në Tetovë.

 
a

Na ndiqni në: