Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

E enjte, 24 dhjetor 2015 

DEBAT PUBLIK PËR "PRIORITETET REFORMUESE URGJENTE PËR REPUBLIKËN E MAQEDONISË"

Këshilli Nacional për Eurointegrime sot organizoi debat publik për "Prioritetet reformuese urgjente për Republikën e Maqedonisë" dokument i Komisionit Evropian nga qershori 2015.  Prioritetet reformuese urgjente të cilat duhet të përmbushen nga ana e Republikës së Maqedonisë kanë të bëjnë me sferat vijuese:  sundimi i së drejtës dhe të drejtat fundamentale, depolitizimi i administratës publike, liria e të shprehurit dhe reforma zgjedhore. 

më shumë...

E mërkurë, 23 dhjetor 2015 

DEBAT PUBLIK NË TEMË "REPUBLIKA E MAQEDONISË NË KORNIZËN ENERGJETIKE EVROPIANE" 

Këshilli Nacional për Eurointegrime më 22 dhjetor 2015 organizoi debat publik me temë "Republika e Maqedonisë në Kornizën Energjetike Evropiane". 

më shumë...

  • 1
  •