Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Али Ахмети

 

 

 Претседател на ДУИ. Роден на 5.1.1959 година во с. Зајас, Кичево. Албанец. Дипломиран педагог. 


Е-пошта: a.ahmeti@sobranie.mk