Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


LESHKË, 30 mars 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shoqërim i përbashkët i deputeteve dhe përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare në Republikën e Maqedonisë në drejtim të integrimeve në NATO dhe në BE, Leshkë, 30 mars 2008

 

 
a

Na ndiqni në: