Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


PUNËTORI NË KLUBIN E DEPUTETEVE DHE INSTITUTIN KOMBËTAR DEMOKRAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punëtori në Klubin e deputeteve dhe Institutin Kombëtar Demokratik në temë "Analizimi i legjislacionit nga aspekti gjinor".

 

 
a

Na ndiqni në: