Контакти

КОНТАКТ ЛИЦА

 

Контакт лице за комуникација со граѓани коишто имаат некаков вид и степен на попреченост

  • Катерина Бајдевска - советник во НСЕИ и ИППГ 
    телефон: 02 3112 255, локал 289
    е-пошта: k.kraljevska@sobranie.mk