Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

NATASHA BIKOVSKA

 

 

 

 

Anëtare e LDSM-së. U lind në 1962 në Berovë, RM. Maqedonase. Ka shkollim të lartë. Punoi dy vjet si inspektore shëndetësore, sanitare dhe Republikane, kurse dhjetë vjet si doktor i mjekësisë së Ndihmës së shpejtë në Shtëpinë shëndetësore në Berovë. Shërbehet mirë me gjuhën ruse. Jeton në Berovë.

 
a

Na ndiqni në: