Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ZERIN ABAZ

 

 

 

Anëtare e PDTM-së. Kryetare e Filialit së Shkupit, anëtare e Këshillit drejtues qendror. U lind më 02.08.1955 në Shkup. Turke. Pedagoge. Ka punuar si profesoreshë e sociologjisë në shkollën ekonomike, kolegjin Jahja Kemal, si këshilltare në zyrën e Kryetarit të Qeveris së Republikës së Maqedonisë dhe si udhëheqëse e Sektorit për mërgim në MPJ. Shërbehet me gjuhën angleze. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: