Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

NEZHDET MUSTAFA

 

 

 

Kryetar i Partisë së bashkuar të Romëve të Maqedonisë. Rom. U lind në vitin 1962 në Shkup, RM. Ka kryer Fakultetin Filozofik. Ka qenë redaktor i redaksisë rome në MTV, korrespondent i MTV-së nga Gjermania dhe kryetar i Komunës së Shuto Orizarë. Shërbehet me gjuhën gjermane. Jeton në Shkup. 

 
a

Na ndiqni në: