Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

IVANOV LUBISAV

 

 

 

 

Anëtar dhe kryetar i Partisë Socialiste të Maqedonisë (PSM).

Ka përvojë politike dhe volluntere dhe profesionale në një periudhë të kontinuar prej 46 vitesh nga të cilat 30 vjet përvojë si deputet në Kuvendin e Federativ në ish-RSFJ, kurse prej pavarësimit të Republikës së Maqedonisë edhe deputet në Kuvendin të RM-së. Koordinator i Grupit të deputetëve të PSM në Kuvendin e RM. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Jugosllavisë.

U lind në vitin 1936 në f. Tërnovac, Kratovë, RM. Maqedonas. Kreu Fakultetin e Xehtari-gjeologjisë. Drejtor i përgjithshëm i Kombinatit xehtaro-gjeologjik "SILEKS" Kratovë. E njeh mirë rusishten dhe gjermanishten. Jeton në Kratovë.

 
a

Na ndiqni në: